Tips Kesihatan yang “Power” untuk Anda Berkenaan Buasir & Bagaimana untuk mengelak dari Perosak Kehidupan Anda Ini!

Sembelit adalah salah satu daripada "saudara" (walaupun bukan sebab utama) Buasir. Dengan memerangi sembelit, anda bukan sahaja dapat mengelak dari hidapi Buasir, malah anda juga berjuang untuk jangka hayat pencernaan yang lebih baik dan lebih lama!

Merawat sembelit ini tidak perlu mahal dan boleh dilakukan dengan Lemon dan air. Air adalah pelincir semulajadi yang melembutkan najis dan memudahkan pengasingan dari perut.

Jus Lemon mempunyai kandungan asid yang tinggi dan berkesan untuk memudahkan sesuatu benda bergerak dalam sistem pencernaan. Apabila Jus Lemon dan Air ini bersama, ini membuatkan ia menjadi suatu penawar yang berkesan untuk Sembelit.

LANGKAH 1:

Dapatkan Air dan Lemon anda di peti sejuk. 2 benda ini adalah sesuatu yang kebiasaan ada di dapur. Jika tiada, dapatkan air yang bersih (Air Mineral) dan beberapa Buah Lemon di kedai atau pasar. Kedai makanan organik atau kesihatan menjadi pilihan sekiranya ingin dapatkan bahan paling asli dan sanggup bayar lebih sedikit untuk dapatkannya. Sediakan air yang suam atau bersuhu bilik mengikut pilihan anda.

LANGKAH 2:
Sediakan segelas air bersih dan perahkan jus dari separuh buah Lemon ke dalam gelas tersebut. Kacau dan minum sebelum tidur. Campuran ini akan membantu melembutkan pepejal di dalam perut semasa anda tidur.
**TIPS – Saya cadangkan anda minum campuran ini semasa perut kosong!!!

LANGKAH 3:

Minum segelas campuran air Lemon ini selepas sahaja anda bangun dari tidur. Campuran air ini boleh diamalkan 2 kali sehari sehingga lah pencernaan anda lancar. Campuran air Lemon ini juga boleh diamalkan walaupun anda tiada masalah pencernaan atau sembelit kerana ia boleh dijadikan sebagai langkah pencegahan. DIINGATKAN sekali lagi! Sila lihat dan amalkan TIPS yang saya berikan di atas.

Menyembuhkan Buasir tanpa pembedahan dan kesakitan adalah cerita lain. Ramai yang sudah sembuh dengan Ramuan Taufiq ini. Anda masih tidak Yakin?

RAMUAN TAUFIQ telah digunakan lebih dari 5,000 pesakit Buasir dan telah berada di pasaran sejak 2012. Dan mempunyai doktor penasihat sendiri.

Salah satu kelainan Ramuan taufiq dari produk di pasaran, segala persoalan bermain di fikiran anda berkenaan Buasir, boleh terus ajukan kepada kami walaupun anda tidak membeli produk kami. Ia adalah PERCUMA!!!

Maklumat lanjut, sila KLIK DI ATAS!

Share this article

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *