Mempercepatkan Penyembuhan Luka Bersalin & Sembuhkan Buasir Selepas Bersalin…

Setiap wanita yang bergelar isteri rata-ratanya pasti akan merasai proses bersalin ini. Proses ini tidak boleh dielakkan untuk mendapat cahaya mata yang tersayang. Cuma proses bersalin ini mempunyai pelbagai cara seperti melalui pembedahan atau secara semulajadi..

Apabila selepas bersalin, kesakitan bersalin belum lagi tamat. Ini kerana wanita bersalin perlu merasai penderitaan selepas bersalin seperti kesakitan, pendarahan dan boleh dikatakan hampir semua wanita menghidapi Buasir selepas bersalin.

Sebab itu lah dalam tempoh selepas bersalin, hampir semua wanita rapi dalam menjaga pemakanan, pergerakan, kesihatan dan malah sesetengahnya menggunakan perkhidmatan urutan dari bidan-bidan. Tempoh ini dipanggil tempoh berpantang.

Adakah anda tahu, hampir setiap wanita berkemungkinan besar menghidapi BUASIR?

Tetapi, buasir selepas bersalin ini boleh mengecut dengan sendiri dan kebanyakannya tidak mengecut dengan sendiri juga.

Adakah BAHAYA Buasir selepas bersalin ini?
Jawapannya YA!!! Sekiranya ia tidak dirawat lebih-lebih lagi di awal timbulnya Buasir.

Kebiasaannya, buasir ini mudah dirawat ketika pada awal peringkatnya. Apabila Buasir tersebut tidak dirawat pada peringkat awal, ia boleh menjadi teruk. Semakin lama buasir dibiar tanpa rawatan, tempoh untuk sembuhnya juga semakin lama.

Jadi, saya sarankan kepada wanita yang hampir bersalin atau baru bersalin, buatlah persediaan untuk merawat Buasir. Dan saya sarankan anda dapatkan RAMUAN TAUFIQ.

Apa fungsi Ramuan Taufiq ini?
Fungsinya adalah untuk merawat dan menyembuhkan sepenuhnya Buasir terutama jika anda baru bersalin. Sekaligus, Ramuan Taufiq ini juga dapat mempercepatkan proses penyembuhan luka akibat bersalin sama ada bersalin secara semula jadi atau pembedahan.

Jadi, Ramuan Taufiq ini dapat membantu sekaligus masalah-masalah selepas bersalin.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih detail berkenaan Buasir dan Ramuan Taufiq,
Boleh SMS/WHATSAPP kami di 019-9466763. Kami sedia membantu anda :)

Share this article

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *