Khasiat dan Kegunaan Ramuan Taufiq

Ramuan Taufiq adalah herba yang boleh menyembuhkan pelbagai penyakit yang dihidapi seperti buasir, period tidak teratur,senggugut, menguatkan tenaga batin bagi lelaki dan perempuan, sakit sendi saraf dan lain-lain lagi.

Sebelum ini, Ramuan Taufiq dikenali untuk merawat buasir. Tetapi, selain buasir, ia juga berkesan untuk penyakit lain seperti diatas. Ia bukan sahaja berfungsi untuk merawat penyakit, ia juga boleh diamalkan setiap hari dengan mengamalkan 2 kapsul malam (1 kali sehari).
Masa yang sesuai dimakan adalah sebelum tidur. Aturan makan adalah berbeza untuk pesakit buasir.

Ia berkesan dan terbukti dengan kami mendapat banyak feedback dari pembeli lepas. Dengan mengamalkan Ramuan Taufiq ini, ia boleh memberi tenaga dalam menjalani rutin harian selain digunakan untuk merawat penyakit. Sering kali kami menerima soalan berkenaan adakah bahaya jika mengamalkan Ramuan Taufiq ini.

Ramuan Taufiq ini amat elok diamalkan setiap hari. Ia dapat mencegah penyakit yang dinyatakan. Bayangkan anda hanya makan ubatan hospital atau klinik setiap hari, semestinya ia memberi kesan sampingan kepada badan anda. Dan ini berbeza dengan Ramuan Taufiq kerana ia tiada kesan sampingan. Ramuan Taufiq ini adalah herba 100% yang tidak panas seperti kebanyakan herba lain.

Sesiapa sahaja boleh amalkan Ramuan Taufiq ini kecuali hanya perempuan yang mengandung kurang dari 3 bulan sahaja tidak boleh makan Ramuan Taufiq ini. Jika anda mempunyai soalan berkenaan Ramuan Taufiq ini, boleh hubungi kami dengan WHATSAPP/SMS kami di 019-9466763

Share this article

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *